As avea o intrebare pentru cei care au fost in cauza ... dupa cat timp de la recoltare a probelor biologice pot afla rezultatele si de unde ... trebuie sa merg la IML ? sau vin prin posta ? vreau sa precizez ca organul care a intemeiat dosarul penal nu are nici un nr de tel de al meu ... am insistat sa las nr dar a zis ca voi fi contactat la domiciliu...
Un avocat şi acum la început şi mai apoi până se termină nu are ce să facă decât să-ţi ia banii. E urâtă cifra aia, la proba de sânge are să-ţi iese ceva pe lângă "frânt de beat". Dacă cumva ai mai avut probleme cu legea penală(amendă penală, condamnare cu executare sau cu suspendare recent), vii la puşcărie...Procesul în principiu durează atât cât ai bani de dat la avocat ca să ţi-l amâne, să mai fii puţin liber, dar crede-mă că e naşpa să stai pe goană. Cercetarea prealabilă (aia care o face porcurorul), durează de când începe până când se termină, că din nefericire sunt mulţi ca tine care beau şi apoi le vine cheful să se urce în maşină şi să plece, că brusc şi-au amintit că au o problemă urgentă şi trebuie să le cerceteze problema la toţi la rând, aşa, nu au să te bage pe tine în faţă.
Anulare permis
marin744
Noiembrie 2016/beat la volan/0.92 etilotest/2.40 sange.
Nu am antecedente rutiere penale.
Nu am refuzat testele.
Nu am fost chemat in instanta.
Nu imi ... (vezi toată discuția)