avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Buna ziua,

As avea o intrebare pentru cei care au fost in cauza ... dupa cat timp de la recoltare a probelor biologice pot afla rezultatele si de unde ... trebuie sa merg la IML ? sau vin prin posta ? vreau sa precizez ca organul care a intemeiat dosarul penal nu are nici un nr de tel de al meu ... am insistat sa las nr dar a zis ca voi fi contactat la domiciliu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
ribyga, utilizator
cu siguranta te vor cauta...trebuie sa dai o declaratie precum ca ti-au adus la cunostinta rezultatul probelor...ar fi bine sa tocmesti si un avocat
veti fi chemat la politie,
e recomandat sa va angajati avocat de acum
Când te-a pus miliţistul să sufli în "echilotest" cât a ieşit?
0.92...

ce ar putea face un avocat acum la inceput ... ?

din auzite ... cam cat dureaza procesul ... am auzit si 6 luni si 1 an si 6 luni ... voi ce a-ti auzit ?
Un avocat şi acum la început şi mai apoi până se termină nu are ce să facă decât să-ţi ia banii. E urâtă cifra aia, la proba de sânge are să-ţi iese ceva pe lângă "frânt de beat". Dacă cumva ai mai avut probleme cu legea penală(amendă penală, condamnare cu executare sau cu suspendare recent), vii la puşcărie...Procesul în principiu durează atât cât ai bani de dat la avocat ca să ţi-l amâne, să mai fii puţin liber, dar crede-mă că e naşpa să stai pe goană. Cercetarea prealabilă (aia care o face porcurorul), durează de când începe până când se termină, că din nefericire sunt mulţi ca tine care beau şi apoi le vine cheful să se urce în maşină şi să plece, că brusc şi-au amintit că au o problemă urgentă şi trebuie să le cerceteze problema la toţi la rând, aşa, nu au să te bage pe tine în faţă.
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
eugen68octavian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! vin și eu cu o problemă care mă macină de aproximativ ... CGeo23 CGeo23 Bună seara! Vin și eu cu o problemă care mă macină de aproximativ 3 săptămâni....Pe data de 29.11.2024, pe fondul consumului de alcool, tatăl meu a ... (vezi toată discuția)
Alcolemie la volan alexalexandru1983 alexalexandru1983 Buna ziua, in urma cu aproximativ 3,6 ani am facut greseala vietii mele am fost prins beat la volan. Am oprit masina la 50 de metri de casa in fata la un ... (vezi toată discuția)
Anulare permis marin744 marin744 Noiembrie 2016/beat la volan/0.92 etilotest/2.40 sange. Nu am antecedente rutiere penale. Nu am refuzat testele. Nu am fost chemat in instanta. Nu imi ... (vezi toată discuția)