avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am nevoie de ajutor- incredintare copil din concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am nevoie de ajutor- incredintare copil din concubinaj

numele meu este andreea....am 22 de ani si sunt din bucuresti.....in urma cu aproape 3 ani am facut un copil cu o persoana care credeam ca ma iubeste....la 6 luni dupa nasterea copilului am decis sa ne mutam impreuna....treptat,treptat viata mea a devenit un calvar....amenintari...certuri....jigniri....nu exista zi din lumea asta in care sa nu mi se reproseze ca am facut un copil nedorit, ca mi se va lua copilul si nu o sa mai am de ce sa traiesc....
barbatul cu care traiesc in concubinaj ma ameninta non stop ca ma are la mana....cu niste poze.....nu indecente....cu care se pare ca imi poate face mult rau....
nu cunosc legea si vreau sa stiu...la ce risc ma supun daca parasesc domiciluil actual si ma intorc in casa parintilor mei...traiesc un calvar si nu mai pot sa continui asa...doar acest copil ma impiedica sa nu o iau la fuga...va rog....va implor....ajutati-ma
La nici un risc.Chiar este indicat sa plecati din casa aceea cat mai repede si sa luati si copilul. De ce sa stati asa, sa suportati orice, pentru copil? Ce-i poate aduce bun copilului o asemenea atmosfera? Eu cred cadin contra, copilul va fi traumatizat psihic daca va creste in acea casa, cu un tata violent. Asta este gresala multor mame, ca stau si suporta tot felul de umilinte si de violente fizice si psihice din partea sotilor, cu motivarea ca nu divorteaza pentru copil. Dar trebuie sa inteleaga faptul ca un asemenea trai nu aduce nimic bun pentru nici-un copil. Dimpotriva, pentru copil ar trebui sa puna capat acestor casatorii sau uniuni si sa ofere copiilor un trai linistit, fara violente si scandaluri.
Nu, nu vi-l poate lua sub nicio forma. Copilul pleaca impreuna cu dvs si in niciun caz nu cred ca va intenta el vreun proces sau va ridica vreo pretentie cu privire la custodia copilului.Oricum, in cazul in care o va face actiunea lui va fi fara sorti de izbanda. Practica in domeniu arata clar tendinta de incredintare a copiilor mamelor. Copilul poarta numele dvs de familie sau al tatalui?
copilul poarta numele tatalui....alta problema e ca iubita lui este o persoana foarte influenta si ....ma gandesc ca avand bani.....in cazul in care intenteaza proces pt custodia copilului sa nu castige....eu chiar nu vreau ca altcineva sa aibe vreo leg cu copilul meu....chiar nu imi doresc ceva de genul o sapt la mine o sapt la el
Doamna, inteleg ce va doriti dv. pentru dv., dar nu ncredeti ca ar trebui sa va ganditi maimult la minor?
Poate ca nu vreti ca tatal sa ia copilul la el acasa, dar legea si psihologia infantila spun ca e mai bine... Chiar va doriti un lucru negativ pentru copilul dv.? E cel putin curios...

Va doresc un copil fericit si taria si intelepciunea sa luati o decizie buna pentru el si nu pentru dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie nou nascut alina.matei alina.matei am o fetita de 2 luni si traiesc cu tatal ei de aproximativ 2 ani in concubinaj. El nu si-a dorit niciodata acest copil, toata sarcina a fost un calvar el ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui horgaalina19 horgaalina19 as dori sa stiu daca eu cand nasc nu trec copilul pe numele concubinului meu ,el dupa poate merge in instanta sami ia copilul tinand cont si ca el este ... (vezi toată discuția)
Concubinaj RamonaZ RamonaZ Bună ziua!Am şi eu o intrebare.Locuiesc in concubinaj din 5 august 2008 cu un barbat,avem un băieţel de 2 ani şi opt luni-relaţia noastră nu mai ... (vezi toată discuția)