avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie anvelope
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie anvelope

La jumatatea lunii decembrie 2011, aflandu-ma pe autostrada, mi-a explodat un cauciuc de pe spate in mers. Deoarece acesta mai este in garantie pana in luna februarie 2012, a doua zi am mers la magazinul de unde am cumparat cauciucul respectiv, solicitand inlocuirea acestuia, insa mi s-a comunicat ca acesta va fi supus unei expertize ( cu toate acesta era "praf") de catre producator si ca voi fi anuntat telefonic de rezultat. De atunci a trecut mai mult de o luna si nu am primit niciun rezultat. As dori sa stiu ce trebuie sa fac sa beneficiez de garantie.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:12, 21 Ianuarie 2012
In baza documentului de achizitie anvelopa si a certificatului de garantie ,sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat un set de 4 cauciucuri de iarna pirelli ... lucicop lucicop Buna ziua, Am cumparat un set de 4 cauciucuri de iarna Pirelli Winter SottoZero 3 (noi), iar la scurt timp dupa montaj am constatat vibratii puternice peste ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri iarna sandupaul sandupaul Buna ziua Am achizitionat cauciucuri de iarna Dunlop la masina personala, iar dupa aproximativ 3000 km cauciucul stanga fata(partea soferului) a facut o galma ... (vezi toată discuția)
Inlocuire telefon mobil in garantie Tallulah Tallulah Buna ziua! Pe parcursul garantiei, telefonul meu mobil a ajuns deja de 3 ori in service, cu aceeasi problema: touchscreen defect, perioada sa de functionare ... (vezi toată discuția)