avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Debransare COLTERM Timisoara cautam avocat specializat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Debransare COLTERM Timisoara cautam avocat specializat

Buna ziua,

Suntem 3 locatari dintr-un imobil istoric din Piata Traian, Timisoara a caror asociatie de locatari este clienta COLTERM. Avem vecini care s-au deconectat de la COLTERM fara aprobarea COLTERM-ului si astfel contractul nu s-a modificat. Restul locatarilor platesc acelasi debit si in consecinta si partea celor deconectati.
Noi in principiu, nu suntem impotriva deconectarii dar cu miscorarea debitului.
Am dori sa investigam care sunt optiunile legale si reale de a rezolva aceasta problema consultand un avocat din Timisoara care are experienta in astfel de litigii. Multumim.
Cel mai recent răspuns: aprov1961 , utilizator 13:35, 22 Ianuarie 2012
Nu exista debransare fara aprobarea Colterm si acordul vecinilor.Daca s-a facut este ilegala.
Puteti sa va adresati oricarei case de avocatura care are oameni specializati si pe acest domeniu.
Asta incerc sa aflu si eu. Am consultat cativa avocati intre timp si m-au refuzat pe motiv ca subiectul nu este de interes pentru ei. De aceea, incerc sa gasesc niste avocati interesati. Daca puteti sa-mi recomandati pe cineva in Timisoara v-as fi foarte recunoscator. Multumesc.
Interesul avocatilor deriva din latura materiala a cauzei.Pentru ca in general asociatiile de proprietari nu dispun de bani si persoanele fizice din componenta cu atat mai putin, atunci interesul avocatilor este mic.Din pacate nu cunosc pe cineva anume in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de locatari si furnizorul colterm in timisoara ioni69 ioni69 Buna ziua, Doresc sa va consult intr-o problema legata de furnizarea Agentului Termic de catre regia locala Colterm in Timisoara. Suntem o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Referat tehnic pentru debransare dori27 dori27 Buna Ziua, Sunt din Timisoara si doresc sa ma debransez de la Colterm, pentru a-mi instala centrala pe gaz. Printre cerintele celor de la Colterm este si un ... (vezi toată discuția)
Reducere suprafata radianta dlcodrut dlcodrut Doresc sa imi pun in apartament sistem propriu de incalzire. Solicitand avizul pentru deconectare Companiei locale de termoficare COLTERM, aceasta a raspuns ... (vezi toată discuția)