avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reducere suprafata radianta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reducere suprafata radianta

Doresc sa imi pun in apartament sistem propriu de incalzire. Solicitand avizul pentru deconectare Companiei locale de termoficare COLTERM, aceasta a raspuns ca nu este legal intrucat in condominiu nu s-au produs deconectari anterioare iintrari in vogoare a Regulamentului cadru nr 91/20.03.2007. si astfel nu se poate modifica suprafata radianta.
Legat de aceasta intreb:
1. Cum pot rezolva legal problema?
2. Ce se intampla cu cei 60% din locatari care si-au instalat deja centrale fara avizul COLTERM? Exista un termen de prescriere?
3. Aceasta politica a COLTERM nu este un abuz asupra cetateanului ?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
dlcodrut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:37, 2 Septembrie 2013
1. Legal luati hotararea in adunarea generala ca asociatia de proprietari sa rezilieze contractului cu furnizorul si toti proprietarii se vor debransa.
2. Cand s-au debransat cei 60%, in aceasta vara ori in anii trecuti?
3. Nu este abuz ci este o incercare de a se mentine in continuare in activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de locatari si furnizorul colterm in timisoara ioni69 ioni69 Buna ziua, Doresc sa va consult intr-o problema legata de furnizarea Agentului Termic de catre regia locala Colterm in Timisoara. Suntem o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm Apetrei Dumitru Apetrei Dumitru Buna ziua, In contextul in care am depus o cerere de debransare de la sistemul public de termoficare (Colterm - Timisoara) la care am primit aviz pozitiv si ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit: cum fac sa nu mai platesc caldura la intretinere? zws zws Buna ziua! Am un apartament in care nu locuieste nimeni. Acest apartament este intr-un bloc care desi are repartitoare, acestea nu mai sunt folosite de ani ... (vezi toată discuția)