avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general anulare deschidere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

anulare deschidere firma

am inceput formalitatile pentru a deschide o firma am ajuns pana a merge la registru comertului sa semnez nu am semnat ce se intampla daca nu mai vreau sa fac firma se poate anula totul daca da sa imi spuneti cum?
Cel mai recent răspuns: gheorghemadarasan , utilizator 18:44, 22 Ianuarie 2012
gheorghemadarasan a scris:

am inceput formalitatile pentru a deschide o firma am ajuns pana a merge la registru comertului sa semnez nu am semnat ce se intampla daca nu mai vreau sa fac firma se poate anula totul daca da sa imi spuneti cum?

nu imi raspunde nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv 1881115 1881115 Am nevoie de o procura ( o imputernicire) sa pot inainta actele pt infiintarea unei firme . Am inceput sa infiintez impreuna cu un prieten o firma.Asociati ... (vezi toată discuția)
Solicitare sfaturi pt deschidere o sc-srl universulserviciilor universulserviciilor Salutare tuturor membrilor forumului. Apelez aici pentru ca stiu ca sunt membrii cu foarte multa experienta si pot da sfaturi concrete. Urmez sa deschid o ... (vezi toată discuția)
Acte firma mariaoana mariaoana Buna , Am si o intrebare , mai bine spus o rugaminte. Doresc sa incept un nou proiect si vreau sa deschid o firma ; am fost la cei de la registrul comertului ... (vezi toată discuția)