avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului

Inainte de indeminzatie creste copil am fost in somaj 6 luni,am luat somaj 4 luni ramanand 2 luni.Vreau sa stiu daca dupa terminarea celor 2 ani de crestere copil mai pot beneficia cele 2 luni de indemnizatie somaj.Ce acte imi trebuie?
Cel mai recent răspuns: dariaalexandra , utilizator 00:18, 23 Ianuarie 2012
Daca din somaj ati intrat in CCC, atunci acesta s-a suspendat urmand a se relua imediat dupa terminarea CCC ....
Trebuie sa mergeti la AJOFM cu un act din care sa reiasa ca ati terminat CCC si pe care il atasati la cererea de reluare a platii indemnizatiei de somaj.
De unde sa i-au actul respectiv?
Il luati de la Primarie (unde ati depus dosarul pentru CCC) sau de la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale, cea care a platit indemnizatia pentru CCC.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc,pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc silvia pa silvia pa buna ziua!am terminat ccc 2ani si as mai avea doua saptamani de somaj.ce trebuie sa fac ,am fost la fortele de munca si mi-a zis ca trebuie sa fac o cerere nu ... (vezi toată discuția)
Somaj bulataclauia bulataclauia buna ziua, pot sa iau somaj dupa cei 2 ani de prenatal, deoarece firma la care am lucrat a dat faliment , mentionez ca eu am mai luat somaj inainte de prenatal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru 2 copii? annamaria1993 annamaria1993 buna, am si eu o intrebare. anul trecut in luna octombrie am nascut si beneficiez de indemnizatie de 600 lei si alocatia copilului de 200 lei. inainte nu am ... (vezi toată discuția)