avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa ccc

buna ziua!am terminat ccc 2ani si as mai avea doua saptamani de somaj.ce trebuie sa fac ,am fost la fortele de munca si mi-a zis ca trebuie sa fac o cerere nu stiu unde parca la casa pensiilor si dupa aceea sa vin sa fac cerere de reluare in plata!nu stiu exact unde trebuie sa merg!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:39, 9 Octombrie 2012
1. Cand ati intrat in CCC ati primit o decizie de la Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) prin care vi se aproba perioada de CCC si indemnizatia aferenta.

2. Cu aceaqsta decizie mergeti la Agentia de Somaj si completati cererea de repunere in plata a indemnizatiei de somaj.

3. Daca insista totusi sa aduceti un document ca ati incetat CCC mergeti tot la AJPIS pentru asta.

Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
dar eu nu am primit nici o decizie.dna de la fortele de munca mi-a zis sa merg cu ultimul cupon de plata sa dovedesc acolo ca incetez.
1. Mergeti cu cuponul de plata asa cum vi s-a spus.

2. Dar puteti merge si la AJPIS sa luati actele doveditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul lunar de 600 lei bebemyc bebemyc Buna..am un copil de 11luni pt care beneficiez de indemnizatie pana la 2ani si unul de o saptamana.De la data nasterii celui de-al doilea copil pana cand ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului dariaalexandra dariaalexandra Inainte de indeminzatie creste copil am fost in somaj 6 luni,am luat somaj 4 luni ramanand 2 luni.Vreau sa stiu daca dupa terminarea celor 2 ani de crestere ... (vezi toată discuția)
Incetarea indemnizatiei crestere copil si incetarea somajului iacobraluca iacobraluca Buna ziua! Mai am o luna pana implineste copilul meu doi ani, insa am gasit un loc de munca am fost in probe si de pe 1 incep serviciul. Inainte de a ... (vezi toată discuția)