avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce inseamna ''admite exceptia netimbrarii, disjunge ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce inseamna ''admite exceptia netimbrarii, disjunge capatul 3 de cerere''?

Va salut doamnelor si domnilor avocati!Am o nelamurire...sper sa ma puteti ajuta,ce inseamna de fapt aceasta solutie??? " Solutie: Admite excepţia netimbrării cererii de chemare în judecată în ceea ce priveşte capetele 1 şi 2 de cerere. Anulează cererea ca netimbrată în ceea ce priveşte capetele 1 şi 2 de cerere. Dispune disjungerea capătului 3 (obligarea pârâţilor la plata daunelor morale în sumă de 10.000 euro) şi dispune formarea unui nou dosar cu termen la data de 16.02.2012 având ca obiect pretenţii civile." Este vorba de o ruda apropiata de-a mea,iar pe mine m-ar interesa mai exact daca intra in posesia acestor bani,10000 de Euro sau nu?!Sau ce mai urmeaza deacum incolo...pentru a intra in posesia acestor bani?!Ce inseamna " Dispune disjungerea capătului 3"adica primeste sau nu primeste banii???Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si bunavointa!!!Mentionez ca "paratii"sunt 2 institutii:una e R.A.R-ul iar a 2-a este un I.P.J(Inspectorat de politie judetean)!

Cel mai recent răspuns: Marinescu33 , utilizator 15:22, 22 Ianuarie 2012
urmeaza sa va judecati numai pt pct 3 si aveti termen pe 16. 02, pct 1 si 2 s-au anulat ca nu ati timbrat
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Inseamna ca cererea de chemare in judecata a avut 3 capete de cerere ( adica, pe romaneste: 3 cerinte/pretentii/doleante) , primele 2 capete de cerere pentru ca nu au fost timbrate corespunzator, au fost deja judecate prin anularea acestora ca netimbrate.

In ceea ce priveste al-3-lea capat de cerere urmeaza sa se judece in continuare fixandu-se un prim termen in 16.02.
Va multumesc pentru amabilitate si o duminica placuta va doresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplinire acord parental (tatal este de acord) - respins de instanta - ce mai pot face acum? moniqk moniqk Buna ziua, prezint succint din hotararea instantei. Ce solutii as avea in acest moment? Am achitat taxa de timbru solicitata, era la avocat in mana, exceptia ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala zamfir.nic zamfir.nic Am depus o cerere reconventionala cu 2 capete de cerere. Al 2-lea capat de cerere depinde de primul (daca primul se accepta,al doilea nu mai are obiect). Am ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)