avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului

Buna-ziua!!Am si eu o intrebare; sotia mea a terminat facultatea si a intrat in somaj, intre timp a ramas insarcinata si din somaj v-a intra direct in concediu de crestere a copilului.Stiti cumva care va fi suma pe care o primeste???Precizez ca nu a fost angajata niciodata.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:49, 22 Ianuarie 2012
Indemnizatia va fi in cuantum de 600 lei ....
Pana la implinirea varstei copilului de 2 ani va primi o indemnizatie pentru CCC de 600 lei lunar si alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru 2 copii? annamaria1993 annamaria1993 buna, am si eu o intrebare. anul trecut in luna octombrie am nascut si beneficiez de indemnizatie de 600 lei si alocatia copilului de 200 lei. inainte nu am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie studenta GabrielAK89 GabrielAK89 Buna ziua. Sotia mea este gravida si termina facultatea anul acesta in iulie, ea v-a naste in februarie. Care este solutia pentru a primii indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti aferente nasterii copilului clauv clauv Buna ziua, Am si eu o intrebare privind acordarea diverselor drepturi banesti dupa nasterea copilului. Situatia mea concreta este urmatoarea: 1. Sotia ... (vezi toată discuția)