avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de marcat

Buna ziua,

Doresc sa deschid un magazin online de jocuri si jucarii pentru vanzarea cu amanuntul si am in actul constitutiv si domeniul de activitate 5261 (comert cu amanuntul prin corespondenta).

As dori sa stiu daca este obligatorie achizitionarea unei case de marcat si emiterea de bonuri fiscale, sau daca pot folosi doar facturi fiscale si chitante.

Cum se interpreteaza Articolul 2 al ORDONANTEI DE URGENTA A GUVERNULUI NR. 28/1999 ?
"Art. 2. Se excepteaza de la prevederile art. 1 alin. (1):
k) comertul cu amanuntul prin comis-voiajori, precum si prin corespondenta, cu exceptia livrarilor de bunuri la domiciliu efectuate de catre magazine;"


Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2008
matusa.raluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:13, 11 Noiembrie 2008
Este obligatorie folosirea casei de marcat ? sau nu ?

Va rog frumos sa imi raspundeti la intrebare.
Daca vindeti numai online, nu deschideti si magazin, atunci nu e nevoie de casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat ii - vanzare online predateodorvlad predateodorvlad buna ziua, este obligatorie casa de marcat daca am un II si un magazin online? (vezi toată discuția)
Cand este obligatoriu sa emitem bon fiscal? klm0909 klm0909 Buna ziua, 1. detin un magazin online de vanzare produse electronice si as dori sa stiu daca legislatia ma obliga sa emit bon fiscal pentru fiecare vanzare ... (vezi toată discuția)
Vanzarea prin comis voiajor impune casa de marcat? ina_enache ina_enache Buna ziua Va tot stresez cu dilemele si sper sa ma puteti ajuta. Va rog sa-mi dati si legea care impune sau nu casa de marcat in aceasta situatie Mii ... (vezi toată discuția)