avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se calculeaza despagubirea proprietarului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se calculeaza despagubirea proprietarului de bransament gaze?

Stau intr-o curte comuna cu 3 familii.
Prima familie s-a racordat la gaze in 2002 platind lucrarea stradala 1500 dolari(aducand teava de la 3 curti distanta), au mai tras si altii de pe strada de la el.
Cea de a doua familie din curte s-a racordat anul trecut (2011).
Vreau sa stiu cum se calculeaza despagubirea prorietarului de bransament gaze?
Cui platesc de fapt? si cat la suta?
daca au trecut 5 ani de la bransarea primului, mai platesc despagubirea?#-o
Va multumesc!
Din moment ce vecinul a mai dat acordul si altora care au acum gazul in casa, inseamna ca vecinul dumneavoastra stie cum sa intocmesca acest acord. La fel stiu toti vecinii care s-au bransat inaintea dumneavoastra. Intrebati-i si procedati la fel ca ei.
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Am rezolvat problema.
Despagubirea a fost una normala in situatia asta si s-a facut cu martori si chitanta de mana.
Daca suma care va este ceruta vi se pare mare il puteti actiona in instanta dar oricum va trebui sa il despagubiti cu suma investita impartita la 3 + un anumit procent de inflatie
Deci mai bine va intelegeti pe cale amiabila decat sa ajungeti in instanta unde veti plati si advocat si taxe de judecata pe langa despagubire la racordare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obstructionare racordare la reteaua de gaz metan del_gf del_gf Doresc sa-mi instalez o centrala termica si pentru aceasta trebuie sa ma racordez la instalatia de gaze naturale din scara blocului. Aceasta este realizata de ... (vezi toată discuția)
Racordare gaz centrala de apartament Nicolaaev Ciprian Nicolaaev Ciprian In anul 2009 unul dintre vecini a cerut acordul propietarilor de pe scara blocului pentru a se racorda la gaz. Persoana in cauza sta la etajul 4 / 4 in scara ... (vezi toată discuția)
Acord bransament gaze drum servitute danc3838 danc3838 buna seara.....doresc sa fac un bransament de gaze dintr-o conducta pe care a tras-o un vecin acum 2 ani si a platit 3000 euro ...dupa un an sa bransat inca un ... (vezi toată discuția)