cind se prescrie neplata unor credite de nevoi personale. am contractat creditele pina in 2007. Am avut posibilitatea sa platesc pina in iunie 2007 cind am ramas fara slujba. Atunci am plecat in strainatate si am continuat sa platesc pina in 2009, cind am ramas insarcinata. Din acel moment, fara slujba nu am mai putut plati dar executorii imi hartuiesc si imi ameninta familia in tara. ce se poate intimpla mai departe? mentionez ca personal nu am mai avut nici un contavt cu banca din 2007
Termenul de prescriptie se implineste in iunie 2012, daca nu intervine vreo intrerupere ( inceperea procedurilor de executare silita prin executor judecatoresc).
Daca nu aveti bunuri sau venituri, nu au ce sa execute.
De obicei nu fac remarci personale, dar cred ca puteti suporta niste hartuiri care sunt de fapt solicitari de plata legale pt o datorie pe care nu ati platit-o.
Familia dvs. care NU ARE NICI O TREABA CU CREDITUL DVS., sa faca bine sa depuna plangere la politie pentru hartuire. Daca e cineva de hartuit, aceea sunteti dvs.
Recuperatori de credite
fanus
Sunt vaduva de 4 ani. Sotul meu decedat in 2006 a contractat inaintea casatoriei un credit, dupa decesul acestuia, avand asigurare de viata, casa de asigurari ... (vezi toată discuția)