avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubirile ..retrocedare legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubirile ..retrocedare legea 10

buna ziua ..am si eu o antrebare, a recuperat cineva bani de la stat ..referitor la legea 10 despagubirile an bani pana la 500 mil iar restul titluri ..pentru ca tatala meu are dosarul depus .dar de 2,3 ani ancoace nimic..cum ai putem obliga sa ne dea bani ...multumesc anticipat pentru orice informatie
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 20:51, 22 Ianuarie 2012
Cine a avut "relatii" la ANPRC, a recuperat banii pe baza unei taxe percepute de catre conducatorii institutiei. De altfel, sunt pesoane anchetate penal pentru acest lucru...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli upu robaf robaf Am fost agresat fizic,am depus plangere la Politie, CML 2,3 zile ingrijiri. Agresorul a ripostat si el cu plangere, dupa ce a asteptat reactia mea si CML 2,3 ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara? danicus danicus In urma cu 1 an un grup de circa 25 de elevi de la un liceu au fost urmariti de organele de politie intr-un dosar vizand motivari false . Acuzatiile au fost de ... (vezi toată discuția)
Asigurator, plata incompleta despagubire thew thew In urma cu cateva luni am fost implicat intr-un accident rutier, vina apartinand celuilalt conducator auto. Vinovatul e asigurat la un ASIGURATOR, dupa ce am ... (vezi toată discuția)