AVLIL a scris:
Mai bine incheiati o intelegere cu ea, ca e mai decent, mai ieftin si mai convenabil pentru toti trei. Si ar ajuta sa va mai interesati de copil.
In rest, nu conteaza care sare primul cu actiunea in instanta.
Partea cu drepturile parintesti luate, slabe sanse.
Multumesc. Imi pare rau daca nu scriu bine in romaneste, fiindca am venit din alta tara aici. Apropo: Tara este minunata :)
Am incercat sa ma inteleg. Poate este greu de crezut si dovedit, dar va spun din tot suflet ca m-am comportat ca un om civilizat fara sa o insult sau sa vorbesc rau de ea. Eu chiar nu vreau razboaie, sincer. M-am saturat de un an si jumatate de razboaie. Este vorba de copilasul nostru si acceptarea pensiei alimentara din partea ei. Pana in momentul asta, a refuzat oricare incercare de a mea sa trimit vreun ban. Pai, trebuie sa ma rezortez la asta, dupa atatea injuraturi cat am primit. M-am cam saturat. Iar daca vrea ea sa rezolve asta intr-un mod civilizat, nu exista nici o piedica pentru ea. Inteleg ca exista presupunerea ca partea femenina intr-o pereche de parinti este presupusa cea mai civilizata si cu interesele copiilor ei in suflet. Eu spun cu fiecare fibra in inimioara mea ca asta nu este adevarat in cazul meu.
Ea are numarul meu de telefon, email, totul in afara de adresa, din cauza ca imi este frica sa ma trezesc cu o tabara de rromi la usa mea. Iar repet ca ea nu are nicio piedica daca ar vrea sa se tocmeasca cu mine asa printr-o intelegere inteleapta si de bunul simt :)