avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Buna ziua.In anul 2007 la finalul lui am facut 2 carduri de credit Avantaj pe carenu le-am achitat deloc.La cateva luni mi-au venit amenintarile standard de la firmele de recuperari.tot nu am platit nimic. In judecata nu am fost dat (cred) am acelasi domiciliu nu am primit de la judecatorie.. nici pe site-ul lor nu am vre-un site deschis.Datoria cred ca afost prescrisa ca am inteles ca dupa 3 ani se prescrie.
Eu am urmatoarele intrebari.evidenta in biroul de credit este de 4 ani dupa ce a fost prescrisa datoria sau de la inceput?
A doua intrebare daca acum incerc sa fac un credit si mi se respinge reintru in biroul de credit din nou 4 ani ?
Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: sncfr , utilizator 07:53, 24 Ianuarie 2012
Adriana, nu vezi ca e haos? Legile nu functioneaza, magistratii fac ce vor. Bancile? La fel, fac ce vor pt ca le lasa politicul. Ar trebui sa-l clonam pe Victor Orban! Si cu privire la problema ta: poti incerca sa iei un credit de la o alta banca si vezi cum sta treaba. Oricum nu cred ca au lasat baietii armele jos si cred cu regret ca o sa te caute sa-si recupereze banutii. Asa ca vezi, daca faci creditul, poate reusesc "baietii" sa afle unde lucrezi sa iti puna poprire. Personal nu as mai lua un credit pt nimic in lume. Cand intru in banca parca intru in cimitir! Ai atatea optiuni in a lua bani imprumut: CAR-urile din orasul tau. In Timisoara am identificat si am batut la poarta a 3 institutii de genu care sunt dispuse sa ma ajute. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita / poprire salariu / catalinionita catalinionita Buna ziua ! Am urmatoarea situatie : Am 5 conturi de credit 2 carduri si 3 credite de consum , cele 3 credite de consum sunt facute in ianuarie 2008 si cele ... (vezi toată discuția)
Probleme firma recuperare amol amol BUNA ZIUA.AM O PROBLEME CU O FIRMA DE RECUPERARE CREANTE:AM 2CARDURI LA [editat] UNUL DIN12/05 CU SCADENTA IN 12/05 IAR UNUL DIN 07/06 CU SCADENTA 07/08.M-AU ... (vezi toată discuția)
Problema cumparat pistol cu aer comprimat spy100 spy100 Am 23 de ani sunt din Focsani,Vrancea si vreau sa imi cumpar un pistol cu aer comprimat. Acum 2 ani am mai incercat sa imi cumpar un pistol cu aer ... (vezi toată discuția)