avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire teren

parintii mei au avut un teren pe care au avut construita o casa .In anul 1980 a fost demolata casa si li s-a dat un apartament cu chirie si o suma de bani prin care ii despagubeau pentru casa .Pentru teren nu au primit despagubiri De cativa ani au facut mereu cerere la primarie pentru a fi despagubiti,pentru terenul care l-au avut,deoarece pe terenul respectiv sunt construite blocuri si nu mai pot sa si-l recupereze,dar din pacate primaria orasului craiova ii tot amana .au vreo sansa de a-si recupera banii pentru teren?
Cel mai recent răspuns: ADRIANA13 , utilizator 13:52, 23 Ianuarie 2012
Exista aceeasi problema peste tot in tara, din cauza modului fraudulos prin care autoritatile comuniste de la acea vreme intelegeau notiunea de proprietate. Pentru a acoperi cumva legal aceasta ilegalitate au facut contracte de donatie cu proprietarii. Am incercat personal in instanta sa solicit despagubiri, insa nu am avut castig de cauza.
multumesc,asta e romania inca deocamdata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren sau despagubire DoinaAelisabetei DoinaAelisabetei Buna ziua, as vrea sa stiu daca mai exista vreo sansa sa obtin terenul casei care a fost demolata . Bunicii mei au avut o casa in Herastrau.In aceasta casa ... (vezi toată discuția)
Garaj construit pe teren proprietate emilia73 emilia73 Am reusit sa intabulez casa si gradina.In gradina mea, inainte de 1989, comunistii au ridicat un buncar de gunoi, din ciment.Acesta a fost transformat de un ... (vezi toată discuția)
Fotbal, castraveti, drept civil ? Geo Geo Geo Geo Preambul :-) subiectul a fost expus la rubrica "problemelor cu statul" dar neprimind niciun raspuns, il public si la "civile". Buna ziua, Am sa caut ... (vezi toată discuția)