avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand trebuie sa reincep serviciul pentru a beneficia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand trebuie sa reincep serviciul pentru a beneficia de stimulentul de insertie?

buna ziua,

imi poate spune cineva cu cat timp inainte de expirarea celor 12 luni se poate incepe activitatea, pentru a putea beneficia de cei 500 ron?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:11, 23 Ianuarie 2012
1. Daca ati optat pentru CCC pana la 1 an puteti relua activitatea oricand inainte de a implini copilul 1 an.

2. OUG 111/2010 nu precizeaza un termen sau un interval anume ci spune numai "inainte de a implini copilul 1 an", adica se poate si cu o zi inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie iuliagheta iuliagheta buna ziua. am o nelamurire.eu am nascut pe 8 aprilie 2011.am optat pentru concediu de indemnizatie de 2 ani.la 5 luni dupa ce am nascut am inceput ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, stimulent de insertie pentru tata georgedo georgedo Buna ziua. In cazul in care mama este necasatorita fara venituri in ultimele 12 luni, cu copil recunoscut de tata care are un loc de munca, exista ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)