avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestarea testamentului de catre mostenitor.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestarea testamentului de catre mostenitor.

Cum se poate contesta testamentul facut de unul dintre parinti,in detrimentul fiului mostenitor?Testamentul a fost redactat in 1985 la un notariat din Lugoj,dar nu apare autentificat la Biroul Notarial Timisoara.
Cel mai recent răspuns: torrentuM , utilizator 16:10, 23 Ianuarie 2012
testamentul se poate ataca in instanta in termen de 3 ani de la decesul defunctului .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce condiții se poate ataca testamentul? Ioan Luca Ioan Luca Buna ziua. Am o nelamurire legata de procedura care se urmeaza pentru atacarea unui testament. Pe scurt: Daca defunctul lasa mostenire prin testament autentic ... (vezi toată discuția)
Testament!!! franz85 franz85 situatia este urmatoarea: tatal meu a dobandit prin testament semnat de proprietar dar redactat de catre si in prezenta unui notar, un apartament. Sotia ... (vezi toată discuția)
Pot sa las testament? tut tut As putea sa las un testament pentru nepoata mea in cazul in care eu nu am copii si nu am fost casatorita? As dori sa ii las ce am eu si testamentul sa nu ... (vezi toată discuția)