avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Au voie institutiile publice sa divulge faptul ca o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Au voie institutiile publice sa divulge faptul ca o anumita persoana fizica are datorii catre bugetul local?

Buna ziua!
Din cate cunosc eu , personalul dintr-o primarie nu are dreptul sa divulge informatii cu privire la persoane fizice, exceptie fac instantele de judecata, adica doar daca cere instanta. Va intreb deoarece consiliul local vor sa se publice pe site-ul primariei bunurile pe care le detin si cuantumul impozitului pe care il am de plata! Au dreptul sa faca asta? Daca totusi fac asta îi pot da in judecată, exista vreo lege care ma apară sau ........ ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gyoni8 , utilizator 15:35, 23 Ianuarie 2012
din cate stiu eu, da, au voie sa publice lista celor cu datorii, insa nu au voie sa publice lista cu bunurile dumneavoastra ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor asupra unui videoclip de pe youtube sandelul sandelul Am postat in urma cu o luna un videoclip pe YouTube, in care este filmat un actor foarte cunoscut de comedie din Romania, care de altfel joaca intr-un serial ... (vezi toată discuția)
Legi internet ady_best03 ady_best03 Buna seara si mii de scuze pentru deranj. Am si eu o mica nelamurire in ceea ce priveste legislatia IT. E legala postarea de poze, pe internet sau in cadrul ... (vezi toată discuția)
Atestat cornel1592 cornel1592 Doresc să aflu dacă un atestat eliberat înainte de apariţia Hotărâri nr.1588/ 2007 respectiv în anul 2003, este valabil în vederea angajări ... (vezi toată discuția)