Buna ziua,
am vrut sa depun declaratia 300 pentru ultimul trimestru din 2011 si mi s-a spus ca trebuie sa o completez pe noul model. Acesta nu este pentru declaratiile care se fac incepand cu ianuarie 2012?
Pentru rambursarea TVA am nevoie de anumite documente?
Multumesc.
1.Pentru declaratia 300 trimIV 2011 este un nou formular.
2.Pentru efectuarea analizei documentare privind rambursarea TVA, compartimentul de specialitate solicita persoanei impozabile sa prezinte:
— jurnalele de vanzari si de cumparari;
— balantele de verificare;
— contracte comerciale, facturi si documente vamale care sa ateste exportul efectuat;
— documente care sa ateste efectuarea unei investitii, precum si alte documente din care sa rezulte suma solicitata la rambursare;
— orice alte documente pe care organul fiscal le consider necesare pentru justificarea rambursarii.
Documentele vor fi prezentate in original si in copie si trebuie sa se refere la perioada din care provine suma negativa de taxa pe valoarea adaugata. Persoana impozabila poate depune orice alte documente pe care le considera relevante pentru solutionarea cererii sale, chiar daca acestea nu au fost cuprinse in instiintarea transmisa.
Tva non ue
SfetcuArabela
Buna seara,
Am o factura de achizitii din Turcia. Puteti sa imi spuneti va rog frumos in ce rubrica trebuie sa inregistrez TVA aferent in Jurnalul de ... (vezi toată discuția)