avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA corectarea decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

corectarea decont TVA

Am completat gresit decontul de TVA al lunii oct 2011 si am TVA de rambursat in acea luna. Daca fac cerere de corectare de decont pt acea luna, aceasta va fi inregistrata de finante cu data cererii sau cu luna octombrie?

Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 11:35, 24 Ianuarie 2012
Veti intocmi decontul corect, atasati jurnalele de achizitii si vanzari corespunzatoare decontului respectiv, completati o cerere in care explicati din ce motive s-a produs eroarea. In cazul meu corectia a fost inregistrata cu data decontului si faptul ca au rezultat sume de plata in plus la TVA s-au calculat si niste penalizari. La dumneavoastra nu e cazul, avand TVA de rambursat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 300 trimisa gresit angy_neagu angy_neagu Cine ma poate ajuta si pe mine???.....ce trebuie sa fac daca declaratia 300 am depus-o gresit..... s-a preluat gresit soldul sumei negative a TVA din perioada ... (vezi toată discuția)
Corectare erori materiale decont tva Pop Lenuta Pop Lenuta va rog sa mi raspundeti la corectarea erorilor materiale conform OMF 179/2007 corectarea erorilor materiale din decontul de tva, persoana impozabila poate ... (vezi toată discuția)
Declaratie tva gresit - tva calculat baboska baboska Societatea com. in anul 2009 a fost cu obligatie declaratii TVA trimestriala. In luna iulie 2009, in Declaratia TVA pe trim.II s-a strecurat o eroare: ... (vezi toată discuția)