avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evitare impozite - e legal sau nu?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evitare impozite - e legal sau nu?

Ipoteza: un SRL platitor de impozit pe profit are 2 asociati.
Se poate face un contract intre SRL si 2 PFA cu norma de venit astfel incat cei doi asociati sa fie platiti pe PFA in loc sa isi dea salariu direct din SRL pe carte de munca?

Multe persoane isi primesc salariul pe PFA....singura problema in acest caz e ca aceeasi persoana e si actionar si PFA. Dar e ceva ilegal? Am tot citit dar nu am gasit.
Thx
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:34, 2 Noiembrie 2008
Tocmai aici e problema, ca vorbim de acelasi persoane.
Dar nu strica daca puneti o astfel de intrebare direct Finantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl mihai_dmc mihai_dmc Buna ziua, Am deja un SRL si as dori sa imi fac si un PFA (persoana fizica autorizata). As avea cateva intrebari: 1. In privinta raspunderii in fata legii, ... (vezi toată discuția)
Pfa si administrator srl tanguera tanguera Buna ziua Am un SRL la care sunt administrator si asociat cu 95%. Al doilea asociat detine 5 %. As dori sa desfasor niste activitati ale caror coduri ... (vezi toată discuția)