avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Afacere Legala/Ilegala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Afacere Legala/Ilegala

Buna Seara! Va scriu in legatura cu o nelamurire, fiul meu, in varsta de aproximativ 20 de ani vrea sa se apuce o afacere, cred eu ca ilegala, desii el imi spune ca este legala, eu tot nu prea cred, mai exact cu comert de tutun brut, tuburi de tigari si masini de injectat, un fel de bisnita, le cumpara dintr-o parte mai ieftin si le da mai scump. Nu are nici firma, nici PFA, doar asa, sa se duca vorba. Mentionez ca nu vrea sa vanda tigari gata facute, ci doar tutun brut ( provenit din plantatie, frunze taiate) tuburi de tigari si masini de injectat/rulat! As vrea sa imi spuneti daca sa-l las sau nu!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:33, 24 Ianuarie 2012
Ilegala este orice activitate care se efectueaza prin nerespectarea legii .
Cantitatea vanduta poate fi circumstanta atenuanta sau agravanta la luarea unei masuri sau la pronuntarea unei sentinte de condamnare.
Lipsa formelor legale , neplata darilor catre stat , pot face obiectul unor sanctiuni de dferite feluri , cum ar fi cele contraventionale sau cele penale , aplicarea acestora tinand seama de mai multi factori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare serviciu fabricare tigarete la cerere nicolaehaj nicolaehaj Buna , Am o intrebare legata de fabricarea de tigarete . Mentionez ca detin un magazin autorizat legal specializat in vanzarea de tuburi ,aparate si tutun ... (vezi toată discuția)
Marcare bauturi alcoolice wex wex Potrivit prevederilor Sectiunii a 8-a din Codul fiscal : Art. 202. - (1) .........marcarea se aplică următoarelor produse accizabile: a) produse ... (vezi toată discuția)
Vanzare tigari facute acasa cristiiii cristiiii Este legal sa comercializezi tigari facute de tine cu tutun, foite si masina de rulat cumparate de pe internet? Daca da, care este cantitatea maxima? Care ar ... (vezi toată discuția)