avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... A primit cineva ajutoare si indemnizatii la iesirea la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

A primit cineva ajutoare si indemnizatii la iesirea la pensie in 2011?

A luat cineva drepturile ce se cuvin la iesirea la pensie cu grad de invaliditate in anul 2011 conform legii salarizarii pe 2011 art.13.alin.2 ?? ma refer la politisti , jandarmi etc.??
Cel mai recent răspuns: spria , utilizator 09:34, 25 Ianuarie 2012
si eu am iesit in luna 6 2011 si pana acum nimic cineva zicea ca avem dreptul si la cele doua solde
multumesc spria.
si eu am aflat ca avem dreptul la cele doua solde pana la varsta de pensionare dar cand om vedea banii!!!!!!
Nu stiu dar eu zic sa-i dam in judecata ,dar nu stiu daca castigam ,nu ne impinga cu acordarea sumelor castigate in instanta pana in 2016 , este O.G pe tema asta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la iesirea la pensie ionita962 ionita962 in noua lege a bugetului de stat pe 2012 nu se mentioneaza situatia (platile comensatorii si ajutoarele la iesirea la pensie) pentru militarii si politistii ... (vezi toată discuția)
Ajutoare salariale la iesirea la pensie mitrix mitrix In luna sepetembrie 2010 am fost declarat ,,inapt serviciul politie, inavaliditate gr II,, de catre Comisia Medico -Militara, si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii sorinaga sorinaga Cum se stabileste cuantumul salariilor compensatorii in cazul pensionarii pe caz de boala a politistilor? (vezi toată discuția)