avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendarea titlului executoriu emis de CNAS
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendarea titlului executoriu emis de CNAS

Am primit la inceputul lunii ian 2012 un titlu executoriu de la CNAS pentru contributii datorate din perioada 2006-2011.Am contestat decizia de impunere la CNAS si am depus la judecatorie o cerere de suspendare a executarii.
Am inteles de la alte persoane care au fost in situatia mea ca li s-a pus poprire pe salar ,chiar daca procesul nu s-a terminat..Eu nu am momentan venituri.Ce mi se poate intampla?
Multuimesc
Cel mai recent răspuns: ioana-aelenei , utilizator 10:41, 24 Ianuarie 2012
Instanta de judecata analizand competent contestatia formulata si motivele invocate de dvs,are posibilitatea sa dispuna suspendarea executarii,conditionat de achitarea de catre dvs a unei cautiuni
Multumesc de raspuns.Cautiunea este in suma fixa sau procentual?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua! As dori sa stiu ce rol are contestatia la executare si in ce conditii aceasta poate suspenda executarea silita? Adica, ma refer la faptul ca ... (vezi toată discuția)
Somatie CORINA CONSTANTIN CORINA CONSTANTIN O rugaminte:am primit somatia de plata,trebuie sa platesc in 1 zi, daca nu platesc si fac contestatie la executare, se suspenda executarea sau se poate trece ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie executare silita anaf crisad crisad Am primit din partea ANAF o somatie de incepere a executarii silite in temeiul unui titlu executoriu (diferente impozit anual de regularizat) anexat. Si ... (vezi toată discuția)