avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cost expertiza tehnica accident
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cost expertiza tehnica accident

Va rog sa-mi spuneti cat este costul unei expertize tehnice in cazul unui accident auto!
Tin sa precizez ca a fost unul usor daunele sunt extrem de mici, in cazul in care conteaza.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:30, 24 Ianuarie 2012
in general se face o estimare initiala de 500-800 ron apoi, daca este cazul, expertul este cel care cere majorari ale onorariului iar instanta va decide daca se merita sau nu.
cuantumul onorar expert depinde de multi factori. Pentru o estimare a onorariului trebuie sa fie cunoscute probatoriul administrat in dosar. O estimare " pe nevazute" poate da erori mari care nemultumeste fie pe expert, fie pe partea care plateste expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertul desemnat a cerut o sumă de 5 ori mai mare decât cea stabilită de instanță. ce riscă el și ce drepturi am eu? Dobre77 Dobre77 Buna ziua, Art. 339 Drepturi băneşti ale expertului (1) Fapta experţilor de a cere sau de a primi o sumă mai mare decât onorariul fixat de instanţă ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mortal dodo2009 dodo2009 Buna ziua Va expun cazul unui prieten si va rugam sa ne ajutati cu raspunsuri. Ruda prietenului meu a fost accidentata mortal cand traversa strada. Politia ... (vezi toată discuția)
Experta extrajudiciara auto favorizeaza societatea de asigurari. ce este de facut ? IonutSteopoaie IonutSteopoaie Buna ziua, am sa relatez mai pe scurt situatia mea: Masina mea stationata regulamentar a fost lovita in septembrie 2015 de catre o doamna imprudenta, avand ... (vezi toată discuția)