avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenirea la munca dupa concediul postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenirea la munca dupa concediul postnatal

M-ar interesa sa stiu cand ar trebui sa ma intorc la munca dupa incheierea concediului postnatal. Mentionez fapul ca la data de 6 martie 2012 copilul implineste varsta de 2 ani.Revenirea mea la serviciu se va face incepand cu a doua zi de cand copilul va avea 2 ani sau din ziua in care mi-a fost incetat contractul contractul de munca respectiv acesta fiind intrerupt la data de 22 martie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 24 Ianuarie 2012
Revenirea efectiva la serviciu din CCC se va face in data de 07.03.2012 , in ziua urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua Care este procedura de revenire din conceduil pt crestere copil? Copilul implineste doi ani in 22 februarie 2012. Suspendarea inceteaza in data de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa cateva luni de la nastere marla1 marla1 buna seara, am nascut in 11 martie 2011, fara sa imi fi luat zilele acelea de concediu prenatal la care as fi avut dreptul (nu sunt prea documentata cu ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere revenire din cic la serviciu lacra1985 lacra1985 Buna seara. Pe 29 februarie 2012 am nascut si pe data de 11 aprilie am intrat in CIC. Pe 29 februarie 2014 se implinesc doi ani si vroiam sa stiu cand ... (vezi toată discuția)