avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenirea din concediul de ingrijire a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenirea din concediul de ingrijire a copilului

Buna ziua,
Sunt o mamica in concediu de crestere a copilului, care va expira in 5 luni. as vrea sa ma intorc la servici dar se pare ca angajatorul vrea sa desfiinteze postul meu. Daca la momentul cererii de reintoarcere ma primeste cu un preaviz, pot sa cer continuarea CIC sau imi pierd acest drept?:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 26 Ianuarie 2012
multumesc pentru promptitudine.

Din pacate, in acest caz, am intrat in CCC in iunie 2010

De ce se face aceasta diferentiere?? de ce au dreptul de a ne concedia??X-(
Din cauza celor care adopta asemenea acte normative ..... nu le pun in concordanta si cu situatia practica ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si perioada de reintegrare angajat001 angajat001 buna ziua, un caz social, parinte unic intretinator al unui minor, s-a reintors din concediul de crestere copil la expirarea celor 2 ani, a fost informat ca ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic Eka1981 Eka1981 Care sunt pasii de urmat in situația in care ma întorc la munca dupa CIC înainte de 2 ani, dar nu ma intorc la aceeași firma? Ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic cristinalauraconst cristinalauraconst Buna ziua, am si eu o serie de nelamuriri cu privire la reintoarcerea din CIC: 1) data de reintoarcere este data urmatoare datei de nastere a copilului ( de ... (vezi toată discuția)