va rog, daca cumva cunoasteti spuneti+mi unde as putea gasi sau chiar daca stiti, o speta referitoare la taxa judiciara de timbru datorata pentru obiectul supus judecatii?.
in concret, intr-un caz o persoana solicita ca sa se constate ca o alta persoana nu are nici un drept asupra unei suprafete de teren, parte dintr-una mai mare, platind pentru suprafata supusa judecatii taxa datorata conform dispozitiilor legale. Paratul insa solicita plata taxei de timbru pentru intreaga suprafata chiar daca nu a fost pus in discutie acest fapt, sau dreptul de proprietate asupra intregii suprafete ci numai pentru o mica parte. În acest sens motiveaza ca taxa se datoreaza pentru intreaga suprafata nu numai pentru cea in discutie.
multumesc!
daca este actiune in revendicare asupra unei suprafete de X mp atunci la aceasta suprafata se calculeaza taxa. instanta va sti sa califice actiunea si sa identifice obiectul ei astfel incit nu va faceti probleme.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Buna ziua
Ionut06
Buna ziua. Am si eu o intrebare ,am cumparat un teren(315mp)înainte de a ne apuca de actele pt autorizație demolare construcție,etc a ma trebuit măsurat ... (vezi toată discuția)