avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlu proprietate pe care s-a omis inscrierea unei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlu proprietate pe care s-a omis inscrierea unei suprafete

pe titlul de proprietate mi sa omis trecerea unei suprafete pe cf il am suprafata nu a trecut in rezerva primariei ce pot sa fac? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:19, 24 Ianuarie 2012
Solicitati autoritatii emitente a titlului eronat intocmit,sa dispuna indreptarea erorii materiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu de proprietate ADR_C ADR_C Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti daca se poate . Se considera greseala materiala transcrierea eronata a unei suprafete de teren in Titlul de Proprietate ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara-cum pot rezolva problema? emilpetre67 emilpetre67 Iata problema mea: Dupa moartea mamei in 2006 (tatal mort in 1992) am deschis actiune de partaj cu cei 2 frati, ramanand la final (in afara de altele) cu ... (vezi toată discuția)
Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)