avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bun imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bun imobil

Buna ziua, am si eu cateva intrebari:

1) Detin un apartament iar un domn executor judecatoresc care se pare ca a preluat competenta de recuperare de la banca l-a atacat cu executare silita desi contractul meu cu banca nu prevedea acest lucru. Se prevedea doar atacarea bunurilor mobile pentru recuperare. Este corect ceea ce face?

2) Am incercat sa discut cu dl. Executor sa-i returnez creanta dupa cum cerea dar nu pot face plata integral pentru ca suma este destul de mare. I-am propus un aranjament dar a refuzat. In cazul in care fac contestatie pot oferi aceasta solutie de plata instantei? Nu stiu exact cum functioneaza.

Va multumesc anticipat,
Bogdan T
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:28, 24 Ianuarie 2012
Puteti formula contestatie la executare,solicitand suspendarea executarii
instanta de judecata analizand motivele exouse de dvs poate dispune suspendarea executarii silite,conditionat de plata unei cautiuni
In temeiul contractului de credit executorul va poate executa silit orice bun, inclusiv imobil.
Vorbiti la bancsa ptr a face un angajament de plata cu aceasta. In contestatie nu aveti nicio sansa. Cel mult intarziati putin executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare/contestatie in anulare aadynna aadynna buna ziua! s-a inceput executarea silita, iar titlul executoriu este o sentinta civila despre care nu am stiut ca exista, nu am fost citata niciodata, ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)