avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condus fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condus fara permis

daca amicul meu a condus fara permis si la prins politia i s-a intocmit dosar penal , a fost trimis in judecata el mai avand un dosar pentru vatamare corporala. acuma a fost condamnata la 3 ani si 8luni,si este arestat dar judecatoarea a spus k el ink nu a inceput executarea din pedeapsa. Astazi la recurs lau eliberat poate veni aksa?sau il tine in arest din cauza condamnari? mai putem face ceva?
Cel mai recent răspuns: manu2685 , utilizator 11:27, 25 Ianuarie 2012
Detaliati si va vom raspunde.
adik pe el la condamnat pentru k a condus fara permis la 8 luni si mai avea o suspenadare de 3 ani. Acum el are un alt procesc kre e pe fond si ea dat drumul la recurs . Daca are acea condamnare poate sa si vina acasa sau ramane tot in penintenciar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea fara permis in stare de ebrietate si lovirea unei persoane de familie ContSters137003 ContSters137003 am pe cineva cunoscut kre a condus fara permis 70 de metrii dar politistul kre la prins la pus sa scrie in declaratie k a condus 200 de metrii, consumase si o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ionutdaniel ionutdaniel am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor michy michy dak un om este condamnat definitiv intr-un dosar penal fara probe unde poti face reclamatie la noi in tara....judecatori nu condamna dupa probe ei condamna ... (vezi toată discuția)