avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... formula executorie proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

formula executorie proces civil

Buna ziua,

Daca am platit daunele intr-un proces civil in fata notarului (si am declaratie ca sunt daunele conform cu Sentinta Civila....si ca nu mai sunt alte pretentii materiale) se poate sa mai primesc si de la executor ceva instiintare?
Reclamantul a spus ca nu a ajuns la executor cu sentinta,doar avocatul sau ar fi facut cererea de investire cu formula executorie a sentintei.
Vreau doar sa stiu daca risc sa ajung sa mai platesc suma si la executor.

Va multumesc anticipat,
Dorina
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 19:02, 24 Ianuarie 2012
Daca ai plati toate sumele din hotarare, adio si la gara !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata ContSters275905 ContSters275905 Buna ziua, Doresc un sfat juridic din partea Dvs. cum este mai bine sa procedez. Am avut un proces civil pe care l-am pierdut, in consecinta am cazut in ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari investite cu titlu executoriu discover discover Buna ziua , am o sentinta civilă investita cu formula executorie , împotriva unui debitor. In cadrul procesului nu am avut alte pretenții decât plata ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces civil dori27 dori27 Buna ziua, Am primit acasa o citatie, si am inteles ca in calitate de parat trebuie sa depun la Judecatorie o declaratie de Intampinare. As dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)