avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale daca sa vandut firma .....
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

daca sa vandut firma .....

Daca sa vandut firma cu datorii la furnizori (3000) lei,mai se poate indrepta cineva sau vreo firma cu alte pretentii catre fostul administrator?fostul administartor mai are vre o problema?Rog cei care stiu cu adevarat un raspuns sa raspunda,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:42, 25 Ianuarie 2012
In conformitate cu art. 138 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei se poate pentru perioada cand a fost administrator sa i se atraga raspunderea.
Mai mult de atat fostul administrator va putea fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolvabilitate ContSters280612 ContSters280612 Buna ziua, as dori sa stiu daca ANAF poate cere intrarea in insolvabilitate a unui s.r.l. pentru o datorie de 23.000 lei. Multumesc. (vezi toată discuția)
Faliment ContSters69698 ContSters69698 Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)
Raspunderea civila a administrator in caz de faliment si datorii tot_yo tot_yo Va salut. Am avut o firma in domeniul agriculturii, care acum are activitatea suspdentata. M-a actionat prestatorul de servicii in judecata, castigand ... (vezi toată discuția)