avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea CIM

Sunt director intr-o scoala unde un cadru didactic titular este disparut de acasa de 1 an de zile, disparitia a fost anuntata la Politie acesta fiind declarat disparut la nivel national, nefiind gasit nici pana in prezent. Pe postul dansului a fost angajat in toata aceasta perioada un prof suplinitor. Care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru incetarea CIM prin neprezentarea acestuia la locul de munca ; constitui o Comisie de cercetare a situatiei si ii desfac CIM prin neprezentare la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 25 Ianuarie 2012
Da, se poate trece la cercetarea disciplinara a salariatului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca invatamant carmen_alb carmen_alb Buna ziua, Am descoperit acest forum si sper sa gasesc aici un raspuns pentru problema mea. Sunt invatatoare sau mai bine am fost invatatoare titulara la o ... (vezi toată discuția)
Sunt profesor primar și director adjunct la o școală gimnazială.În ... szitanci szitanci Sunt profesor primar și director adjunct la o școală gimnazială.În perioada 1-8 octombrie am fost bolnavă.Când m-am îmbolnăvit, nu am cerut concediu ... (vezi toată discuția)
Decizie de suspendare a contractului de munca ciciria ciciria Sunt profesor titular din comuna Sacele,Constanta si de doi ani de cand s-a intentat divortul,am numai neplaceri la scoala,fostul sot fiin ruda cu ... (vezi toată discuția)