avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cumparat auto fara carte de identitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cumparat auto fara carte de identitate

Buna.Am cumparat o masina,am facut contract de vanzare-cumparare cu el dar nu am primit cartea de identitate a masinii(a zis ca o trimite prin Posta peste 2 zile,nu era la el).Am doar talonul,masina,cheile si contractul de vanzare cumparare.Iar acuma cand ii cer cartea imi mai imi cere 500 Euro pentru ea :O,pretul final era de 3000 E pe masina,cum scrie si in contract.Am inregistrat cateva convorbiri telefonice in care ma santaja cat ii mai dau pe carte.Ce pot sa fac in cazul asta?Simt ca innebunesc.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:55, 25 Ianuarie 2012
Formulati plangere penala pentru santaj la politia sau la parchetul competente material si teritorial , iar organele abilitate vor avea si logistica necesara realizarii flagrantului delict.
Este posibil ca aceasta carte de identitate sa nu existe sau sa fie falsa.
Puneti la dispozitia organelor de urmarire penala inregistrarile la care va referiti.
Pot exista probleme serioase , daca aceasta carte nu exista sau este falsa si de aceea este mai bine sa adoptati "pozitia" explicata mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de abuz sexual adutzza adutzza Buna ziua , de 2 zile am aflat ca sunt acuzat ca am abuzat sexual acum 3-4 luni o fosta angajata si ca daca nu cedez unui santaj pus la cale de anumite ... (vezi toată discuția)
Detinerea ilegala,prin forta a actelor de catre alta persoana daianadia daianadia :)Buna ziua tuturor:) Scriu aceste rinduri cu speranta ca cineva ma va putea ajuta cu un sfat sau ma va putea indruma in demersurile ce trebuie facute ... (vezi toată discuția)
Procedura organizare flagrant dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. Intrebarea mea ar fi, in cazul unui santaj , daca persoana santajata,anunta politia, se recurge la efectuarea unui flagrant,se aplica pe bancnotele ... (vezi toată discuția)