Ma aflu intr-un mare impas .Nu stiu cum trebuie sa procedez.
Pentru un teren in Bucuresti ultracentral , s-au emis doua dispozitii ale Primarului
General -prima in 2001 restituire in natura
- a doua in 2005 masuri reparatorii,pentru diferenta de teren,fiind un
bloc construit pe el.
Deciziile au fost emise pe numele celor 5 mostenitori ai fostului proprietar ,
printre care si Mama mea.
In 2009 ,a doua decizie de masuri reparatorii , se afla la ANRP si figura la Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor , in stadiul de
lucru la consilier (in noembrie 2009 , cind se mai putea verifica pe site-ul ANRP)
deci se trecuse de etapa efectuarii controlului legalitatii actului administrativ .
In martie 2011 Prefectul Bucuresti cere la Tribunalul Bucuresti anularea celor doua Dispozitii ale Primarului , cea din 2001 si cea din 2005 .
Paratii introdusi in procesul contencios au fost initial cei 5 mostenitori din
cele doua decizii plus Primarul Bucuresti , pana la termenul din 18.01.2012.
Aici incepe problema mea.Mama , unul din cei 5 mostenitori din cele
doua decizii , a decedat decembrie 2008.Mostenitorii ei am devenit eu si fratele
meu,cu certificat de mostenitor datat aprilie 2010 , eu fiind reprezentata prin procura de succesiune .
Fratele meu a decedat si el in iunie 2010 , mostenitorii lui devenind singura fiica si sotia supravietuitoare , cu certificat mostenitor datat iunie 2010.
Verificind pe situl Tribunalului ,la termenul din 18.01.2012 surpriza a fost sa constat ca la lista celor 5 parati initiali s-au adaugat cele doua mostenitoare
ale fratelui meu ,care dupa cum am aratat a mostenit-o impreuna cu mine pe una din parate.
Prefectul prin avocatii sai, a introdus in cauza pe mostenitorii fratelui meu ca parate si pe mine nu m-au mentionat .Sint convinsa ca au avut cele doua certificate de mostenitor in fata ,dar din motive oculte au facut abstractie de persoana mea .
Cel caruia ii facusem procura succesorala avea obligatia sa se ocupe
si de mine,cu atit mai mult ca toate actele , documentele proprietatii sint la el.
Urmatorul termen este pe 15.02.2012 , in vederea indeplinirii procedurii de citare,a citarii beneficiarilor actului contestat.
Cum pot proceda ca sa fiu si eu parte , ca parat , in acest proces in contencios? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
cassy , utilizator
21:23, 25 Ianuarie 2012