avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire la munca

Buna ziua
Sunt in concediu pt cresteres copilului pana in 8.04.2012,as dori sa stiu ce trebuie sa fac sa revin la munca cu aceasta data.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:02, 25 Ianuarie 2012
Depuneti la angajator cerere privind incetarea suspendarii contractului si reluarea activitatii incepand cu data de...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din ccc PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu pt. crestere copil Bubinubi Bubinubi In luna Martie ar trebui sa-mi reiau activitatea dupa 2 ani de concediu crestere copil. Avand in vedere si faptul ca nu doresc sa ma intorc la acelasi loc de ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de munca raluca gradea raluca gradea Buna ziua. As dori sa stiu care e termenul de depunere a unui act aditional la contractul de munca, ex: incetarea suspendarii contractului de munca.Am fost in ... (vezi toată discuția)