avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice CONTRACT DE PROIECTARE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

CONTRACT DE PROIECTARE

avem o hotarare de consiliu pentru aprobare achizitie -construire garaje ISU.
Imediat s-a prezentat si un proiectant cu un contract si un deviz general anexat de el. suma destinata proiectarii la Cap. 3 al devizului este sub 15.000 euro ,toata lucrarea este de aproape 4 miliarde lei vechi.Se doreste atribuirea directa a lucrarii de proiectare ,dar as dori sa stiu daca este in regula sa semnam pur si simplu un contract adus de proiectant ,iar suma mi se pare "umflata".Cum trebuie sa procedam in acest caz?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 13:54, 31 Ianuarie 2012
Pentru o achizitie directa nu conteaza cine intocmeste contractul. Important este sa nu contina clauze nelegale. Desi, in mod normal dvs. ar trebui sa intocmiti contractul, ca doar dvs. dati banii si atunci normal este ca dvs. sa puneti si conditiile.

Daca nu va convin conditiile, cine va obliga sa cumparati de la societatea respectiva ? Exista o gramada de societati de proiectare. Mai cautati, sau faceti procedura de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Divizare contract dancantemir dancantemir Buna ziua. Am un serviciu de proiectare modernizare lot strazi cu o valoare de sub 15.000 euro (care este urgent) si tot un serviciu de proiectare pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)