avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea unei firme
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea unei firme

am si eu o intrebare ...ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei firme in domeniul constructi- instalatii electrice si cat costa deschiderea firmei?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:12, 25 Ianuarie 2012
Mai intai ar trebui sa faceti o precizare. Doriti sa va infiintati o societate comerciala tip srl sau sa va autorizati ca pfa? Aceasta alegere depinde si de ce doriti sa desfasurati, daca doriti sa prestati singur sau sa va angajati oameni, daca doriti sa luati comenzi mari sau sa faceti lucrari mici, pe la diferite persoane fizice.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie matrimoniala STEFAN124 STEFAN124 In 2008 am deschis o societate comerciala tip SRL cu profil constructii rezidentiale si nerezidentiale, careia ,in urma introducerii impozitului forfetar (mai ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl sau srl-d ; asociati si administrator gabystefanv gabystefanv Buna ziua , datorita taxelor prea mari pentru o intreprindere individuala( impozit pe profit 16 % , impozit pe dividente , cas etc ) as dori sa deschid un ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si angajat cu cim Bogdan Adrian.N Bogdan Adrian.N Buna ziua. Intentionez in perioada urmatoare sa imi deschid un srl in domeniul realizarii de instalatii electrice. Mentionez ca detin si autorizatie ANRE, ... (vezi toată discuția)