avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu din 2008,care acum se returneaza...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu din 2008,care acum se returneaza...

cum se poate recupera banii care i-am platit pentru taxa de mediu la imatricularea unui autoturism in 2008,sint si eu una din victimile acestei taxe.
ma poate ajuta cineva?
multumesc ......si numai bine.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:16, 25 Ianuarie 2012
Si eu am inmatriculat o masina in 2009 adusa din afara.Aceasi intrabare adresez si eu ,precum Helen10.Imi pot recupera un anumit procent din taxa de poluare,am inteles ca se poate recupera 25%. E valabil si in cazul meu?
Ms anticipat!
Parcurgeti procedura administrativa, respectiv solicitat organului fiscal la care ati platit returnarea taxei. Acesta va refuza. Formulati cerere de chemare in judecata impotriva refuzului organului fiscal. Atasati cererii: refuzul organului fiscal, dovada platii taxei, certificatul de inmatriculare, actul de dobandire ai autovehiculului (toate in copie conforma cu originalul), taxa judiciara de timbru 39 lei, timbru judiciar 0,30 bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda legala sau dobanda fiscala? Adrian Burlacu Adrian Burlacu Buna ziua! Intentionez sa incep in zilele urmatoare (dupa ce intru in posesia duplicatului dosarului de inmatriculare) demersul pentru a-mi recupera taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto jumugacostel jumugacostel in anul 2008 am inmatriculat pe numele meu doua autoturisme second hand ptr. care am platit taxa de prima inmatriculare, as dori sa stiu cui trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de prima inmatriculare radu_caia radu_caia va rog sa ma ajutati cu o informatie,ma numesc Radu si am inmatriculat un autoturism marca Seat toledo anul trecut, in urma efectuari inspectiei la RAR masina ... (vezi toată discuția)