avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Registrul operatorilor intracomunitari

Am urmatoarea problema:Cum se inscrie in ROI o societate SRL cu 12 asociati din care 4 persoane fizice din Franta , o persoana fizica din Romania si 7 societati din Franta ?
Mentioneaz ca nici un cetatean francez nu este rezident in Romania iar societatile au sediul in Franta si asociatii acestora deasemenea.Cum fac cu cazierele judiciare , de unde le iau pentru ca finantele spun sa vina toti asociati in Romania si sa le de aici .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ati , utilizator 16:44, 28 Ianuarie 2013
asa este. toti asociatii care detin o cota de minimum 5% din capitalul social trebuie sa prezinte cazierul judiciar eliberat de directia judeteana de politie.
dar daca sunt cetateni francezi ,de unde iau cazierele?
Astept un raspuns calificat.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie intre romani si persoane cu alta cetatenie simodu simodu Buna ziua. Ne pregatim sa infiintam o asociatie cu profil educational-cultural, in care unul din cei 3 membri fondatori este cetatean francez, rezident de ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl imobiliare costspi costspi Buna ziua ,asi avea nevoie de ajutorul dv..Eu cu sotia mea (eu Roman ea Italianca) avem de gand sa deschidem un srl imobiliar in romania (noi stam in italia) ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma bvr bvr Buna seara! Am mare rugaminte sa ma ajutati cu doua informatii: 1. Imi puteti spune va rog cam cat mai costa azi o infiinare firma. Acum vreo doi ani, cu ... (vezi toată discuția)