avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită chitanta de mana
Discuție deschisă în Executare silită

chitanta de mana

te poate obliga cineva in baza chitantei de mana la plata unei sume de banii?
Cel mai recent răspuns: raveca , utilizator 15:35, 25 Ianuarie 2012
Am o curiozitate : de ce a semnat, daca nu a primit nimic?
este vorba de o masina in leeasing care a luat-o pe firma respectivei persoane...iar la sfarsitul contractului de leeasing nu au mai vrut sa-i dea masina numai daca semna chitanta respectiva (care se vedea dator cu inca 6000 de lei )
imi poate cineva recomanda un avocat in jud sibiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un imobil fără acte cu chitanță de mână, dar proprietarii nu mai vor să facem actele la notar. ce mă sfătuiți? Ana maria kevin Ana maria kevin Acum un an de zile am facut o chitanta de mana de vanzare cumparare a unui imobil din care reiese ca leam achitat suma ei neavand inca actul de proprietate,in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu radierea masinii tudorancea margareta tudorancea margareta Buna ziua In urma cu 6 ani, tatal meu a vindut o dacie veche unei persoane cu care a facut o chitanta de mana si i-a dat si toate actele masinii.Cind tata ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa îmi de-a fiscalul auto cornelia morosanu cornelia morosanu Buna ziua ..mă numesc Cornelia M. Am cumpărat o mașină de la cineva de la Bacău cu contract v-c ,dar respectivul o cumpărase de la altcineva din Adjud ... (vezi toată discuția)