avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ROG UN RASPUNS URGENT- PENSIE INTRTINERE MAJOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ROG UN RASPUNS URGENT- PENSIE INTRTINERE MAJOR

Fiica mea devenind majora, si-a actionat tatal pentru plata pensiei alimentare.Astazi am primit Hotararea cu plata pensiei pana la definitivarea studiilor,cu recurs in 15 zile de la comunicare,dar in redactarea acestei hotarari in loc sa se specifice ca ea este clasa a XI-a,dintr-o eroare, s-a scris clasa a XII-a.Ce pot face in acest caz?Dauneaza in vreun fel aceasta greseala de redactare?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:22, 25 Ianuarie 2012
Faceti o cerere de reparatie materiala a Dispozitivului Hotararii..Ok.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Manole Dumitru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere major LUMI1971 LUMI1971 Fiica mea devenind majora, si-a actionat tatal pentru plata pensiei alimentare.Ieri am primit Hotararea cu plata pensiei pana la definitivarea studiilor,cu ... (vezi toată discuția)
Recurs FlorentinaAndrea FlorentinaAndrea Buna ziua,in luna februarie am trimis ultima pensie de intretinere fiicei mele,ea in luna iunie terminand clasa a XI-a,in octombrie m-a chemat in instanta ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara SamTea SamTea buna ziua! fiica mea in varsta de 21 de ani, studenta la zi anul 2, nu beneficiaza de pensie alimentara din partea tatalui sau deoarece acesta nu considera ca ... (vezi toată discuția)