avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

Buna ziua,in luna februarie am trimis ultima pensie de intretinere fiicei mele,ea in luna iunie terminand clasa a XI-a,in octombrie m-a chemat in instanta pentru a plati in continuare pensie de intretinere pana la terminarea studiilor,in dosar a depus o adeverinta ca a terminat clasa a XI-a la zi,hotararea judecatoreasca am primit-o ca voi plati in continuare de la data chemarii in instanta,dar SPECIFIC acest lucru: ca fiica mea a terminat clasa a X|-a,dar ea in realitate acum frecventeaza clasa a X||-a,as dori sa fac recurs pentru ca eu stiu ca retroactiv nu se plateste.Mentionez ca fiica mea nu a depus in dosar ca ea in prezent e in clasa a X||-a,va rog sa-mi dati o parere ce poate fi,mie nu mi se pare legal.MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: FlorentinaAndrea , utilizator 15:26, 9 Decembrie 2012
Mie mi se pare legal si moral. Platiti ceea ce se cuvine copilului si nu o sa platiti cheltuieli de judecata
Da sunt constienta,dar fiica mea a terminat clasa a XI-a,urmand acum clasa a XII-a,in hotararea judecatoreasca scrie ca acum e in clasa aXI-a ceea ce nu este adevarat,am fost de acord a plati in continuare din chemarea in instanta pana termina aXII-a,dar nu inca un an in plus cum reiese din hotarare,mentionez ca a implinit 18 ani si nu a dovedit cu nici un fel de act ca urmeaza cursurile scolare,doar in luna octombrie cand ma chemat in instanta a adus o adeverinta ca a terminat clasa aXI-a,dar in prezent nu a dovedit ca urmeaza cursul scolar,vi se pare legal?mie nu,hotararea presupune sa mai platesc inca odata acelas an fecventat,multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2012
FlorentinaAndrea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere pentru elevul major! nicole71 nicole71 Buna ziua! Fiica mea implineste 18 ani luna viitoare si este eleva in clasa a XII-a.In urma divortului mi-a fost incredinta prin hotarare de divort spre ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Radu Aura Radu Aura Am instituit poprire cu nume de intretinere pe salariul unui salariat, insa am urmatoarea nelamurire: copilul este clasa a- XII-a, daca nu continua studiile ... (vezi toată discuția)
Localitatea unde pot chema in instanta? claudia_clau_b claudia_clau_b Fetita mea a implinit 18 ani luna aceasta si este in clasa a XI -a la un liceu teoretic . Ca tatal acesteia sa-i plateasca in continuare pensie de ... (vezi toată discuția)