Buna ziua,in luna februarie am trimis ultima pensie de intretinere fiicei mele,ea in luna iunie terminand clasa a XI-a,in octombrie m-a chemat in instanta pentru a plati in continuare pensie de intretinere pana la terminarea studiilor,in dosar a depus o adeverinta ca a terminat clasa a XI-a la zi,hotararea judecatoreasca am primit-o ca voi plati in continuare de la data chemarii in instanta,dar SPECIFIC acest lucru: ca fiica mea a terminat clasa a X|-a,dar ea in realitate acum frecventeaza clasa a X||-a,as dori sa fac recurs pentru ca eu stiu ca retroactiv nu se plateste.Mentionez ca fiica mea nu a depus in dosar ca ea in prezent e in clasa a X||-a,va rog sa-mi dati o parere ce poate fi,mie nu mi se pare legal.MULTUMESC ANTICIPAT.
Da sunt constienta,dar fiica mea a terminat clasa a XI-a,urmand acum clasa a XII-a,in hotararea judecatoreasca scrie ca acum e in clasa aXI-a ceea ce nu este adevarat,am fost de acord a plati in continuare din chemarea in instanta pana termina aXII-a,dar nu inca un an in plus cum reiese din hotarare,mentionez ca a implinit 18 ani si nu a dovedit cu nici un fel de act ca urmeaza cursurile scolare,doar in luna octombrie cand ma chemat in instanta a adus o adeverinta ca a terminat clasa aXI-a,dar in prezent nu a dovedit ca urmeaza cursul scolar,vi se pare legal?mie nu,hotararea presupune sa mai platesc inca odata acelas an fecventat,multumesc.