avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... rezilierea contractului prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

rezilierea contractului prestari servicii

Vreau sa reziliez contract de prestari servicii cu o firma de cablu si internet inainte de termen(scurs 3 luni din cele 18) fara sa platesc "justa despagubire" adica 2 luni de promotie, montarea, activarea servicilor.
Este o posibilitate cu invocarea NULITATII CONTRACTULUI daca ei nu respecta intocmai cele specificate in contract si astefel sa scap de taxe de reziliere?
In contract spune ca promotia este de 6 luni la jumate si eu de fapt am avut 2 luni gratuite, mai e trecut si TV digital si nu am beneficiat de reciver ptr ca nu au pe stoc, deci nu am digital.
Cel mai recent răspuns: mariacho , utilizator 12:16, 27 Ianuarie 2012
Puteti actiona in instanta firma respectiva pe motiv ca nu si-au respectat obligatiile contractuale.
Pana la instanta, puteti sa le cereti in scris rezilierea contractului fara penalitati din motivele enumerate de dvs. mai sus, sa asteptati raspunsul lor si daca nu sunteti multumit de ce vor raspunde, sa faceti o reclamatie la Protectia Consumatorilor.

Pentru a fi luata in considerare reclamatia, trebuie sa respecte niste cerinte de redactare pe care le gasiti aici:

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Multumesc pentru ajutor
Trec la fapte:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de guvern privind serviciile! Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am auzit de o ordonanta de guvern ce ii obliga pe cei care au contracte cu firmele de TV prin antena parabolica sa accepte posibilitatea clientilor ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)
Renuntare la contract tv danddd76 danddd76 pot renunta la un contract tv? nu mai sunt multumit de serviciile lor,au mai scos programe din lista... TREBUIE SA PLATESC O TAXA?:( (vezi toată discuția)