avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Bunaseara,va rog sa-mi explicati si mie ce este cu vechea sau noua taxa auto.In anul 2010 septembrie am cumparat un autoturism adus din Austria si am devenit primul proprietar in Romania si am platit o anumita suma taxa de mediu ,intrebarea mea este imi voi mai putea recupera acea suma de euro de la ANAF sau de la cine altcineva ?Vamultumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 18:41, 25 Ianuarie 2012
Va recuperati integral taxa auto de la ANAF si Fondul de Mediu, prin actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto, recuperare ciprianul ciprianul buna ziua! Cum se procedeaza cu recuperarea taxei auto? cum se actioneaza in instanta? (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto krystykv krystykv Buna ziua. Avand in vedere ca Romania a pierdut procesul la curtea Europeana cu taxa de inmatriculare , tot mai trebuie platita aceasta taxa ? Am si eu ... (vezi toată discuția)