avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... te poti dezabona daca mai esti sub contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

te poti dezabona daca mai esti sub contract

Vreau sa va intreb ce se poate face daca din motive tehnice neprezentate de firma s-a anulat din grila de programe 3 canale pentru care se platea abonament si nu s-au inlocuit aceste posturi dar eu trebuie sa platesc integral abonamentul.
Mersi
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Depinde de ce preved clauzele contractuale. Citi cu atentie contractul si reveniti cu informatii pentru a putea primii un raspuns pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un furnizor de televiziune constantinlazar constantinlazar am incheiat pe data de 22 decembrie 2019 un contract tv cu x,am ales un pachet tv in care erau incluse canale documentere ,dupa data de 31, mai precis pe 01 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract tv nerespectare grila de programe catalinastefan03 catalinastefan03 Buna ziua! In data de 28.07.2014 am incheiat un contract pentru un abonament World HD oferit de catre [editat] TV, pe baza unei grile de programe care includea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)