avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... verisoara primara,pot accepta succesiunea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

verisoara primara,pot accepta succesiunea?

Doresc sa stiu daca pot accepta succesiunea?
Verisoara mea primara a decedat ,atat ea cat si parintii ei,(tatal ei frate cu tatal meu,ambii decedati) ,nu are copii,doar sot, casatoria acestora fiind incheiata in urma cu 1 an. Mostenitori consider ca sunt si fratii parintilor ei .Bunurile ramase se ridica la suma de 150.000 euro si care ar fi cotele succesorale ?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:42, 25 Ianuarie 2012
Daca nu mai are alte rude mai apropiate in grad Decat dvs si acceptati mostenirea, dvs faceti parte din clasa a 4 a de mostenitori, colateralii ordinari, veti culege 1/4 din mostenire iar Sotul supravietuitor 3/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Singura, fara rude maria1956 maria1956 ce se intampla cu bunurile unei persoane decedate care nu are frati, parinti ci doar veri primaride tata iar din partea mamei verisoare ale mamei ei. (vezi toată discuția)
Succesiune tcaciuc48 tcaciuc48 fratele a decedat in luna decembrie 2015,cine participa la succesiune,fiica fratelui sotia fratelui sau cei doi frati,cat primesc fiecare? Cu stima (vezi toată discuția)
Succesiune cosmy84 cosmy84 sal! Varul meu primar a decedat anul trecut,iar parintii sai mai demult fara ca acesta sa aiba mostenirea facuta.Intrebarea mea este cine are dreptul la ... (vezi toată discuția)